Vul het volgende formulier zo volledig mogelijk in om contact met ons op te nemen, mits het bericht relevante informatie en/of vragen bevat zal de e-mail zo spoedig mogelijk worden beantwoord.

Veelgestelde vragen
Lees eerst de volgende veelgestelde vragen voordat u contact opneemt. Onderstaande vragen worden vaak gesteld. Contactaanvragen met betrekking tot hier vermeldde onderwerpen zullen niet verder worden behandeld.

Mijn stemmen worden niet geteld. Wat is er aan de hand?
De toplijst staat per account iedere 12 uren maar 1 stem per computer toe.
Wanneer u dus om 8 uur 's ochtends een stem plaatst, kunt u de volgende stem pas plaatsen na 8 uur 's avonds.

Deze regel is ingesteld na een maandenlange bijna eindeloze stroom klachten en rapportages over diverse Top 100 NL accounts. De algemene strekking van deze klachten was dat de betreffende sites vals zouden spelen; dit bleek echter niet waar. Er blijken diverse zeer fanatieke groepen mensen actief te zijn met het verkrijgen van zo veel mogelijk stemmen; onder andere door mailings te versturen en door actief op fora te vragen om stemmen.
Om een oplossing te bieden voor deze "onrust" en "plotselinge steigingen" in de toplijst, is ervoor gekozen om de stem-interval van 1 uur te vergroten naar 12 uur. In principe is het hierdoor voor iedereen maar 1 maal per dag (max. 2 voor fanatiekelingen) mogelijk om een stem te plaatsen.

Doel is dat alle stemmen die op een dag verkregen worden "echte" stemmen zijn; en niet tientallen stemmen afkomstig van een kleine groep personen. We hopen hiermee deelname aan de Top 100 NL voor iedereen leuk te maken en te houden.

Ik kan niet stemmen. Wat doe ik fout?
Er zijn verschillende redenen waardoor stemmen niet mogelijk kan zijn:
- Je hebt reeds gestemd op het betreffende account binnen een tijdspanne van 12 uur.
- Je hebt reeds eerder op de stemlink geklikt. (Dubbel geklikt) Uit veiligheidoverwegingen wordt het stemformulier alleen bij de eerste click vertoond.

Ik kan mijn Club/Community niet aanmelden in de gewenste categorie?
Voor Clubs en Communities is het enkel mogelijk om mee te doen in de categorieen 'Clubs' en 'Erotiek'.

Mijn account heeft ineens minder stemmen. Hoe kan dit?
De toplijst wordt samengesteld op basis van het aantal stemmen wat gedurende zeven dagen wordt verzameld. Dit houdt in dat stemmen die 8 dagen geleden of eerder zijn verzameld niet meer worden meegeteld bij het samenstellen van de toplijst.
Voor dit systeem is gekozen zodat nieuwe deelnemers een eerlijke kans krijgen om hoog in de toplijst te komen, zonder dat de toplijst met regelmaat geheel op nul hoeft te worden gezet.

Mijn gegevens kloppen niet meer, kunt u dit voor mij aanpassen?
U kunt zelf uw gegevens aanpassen door in te loggen met uw bij aanmelding verkregen accountgegevens. Klik op de "gegevens wijzigen" knop om uw gegevens te wijzigen.

Ik heb mijn wachtwoord verloren, kunt u dit naar mij opsturen?
Helaas is het niet mogelijk om uw wachtwoord te achterhalen. Wel is het mogelijk om een nieuw wachtwoord aan te maken. Ga hiervoor naar de wachtwoord wijzigen pagina.

Uw naam:
E-mail adres:
Bericht:


Copyright © 2002-2018 Japsen.nl