Via het Rapporteer systeem is het mogelijk om eventuele fouten binnen de Top 100 NL website door te geven aan de webmaster. Hierbij moet worden gedacht aan niet werkende links, graphics, valsspelende websites en vermeldingen die in een foute categorie staan vermeld.

Deze rapportage wordt verstuurd naar de beheerder van de Top 100 NL website, en zijn bedoeld om misstanden en fouten in de toplijsten zoveel mogelijk te voorkomen. Inhoudelijke complimenten en/of opmerkingen over deelnemende websites maken heeft via dit formulier dus geen zin!

🎶🎵 MusicXPlosion 🎵🎶
Op het internet hoor je van zonsopkomst tot diep in de nacht♪♫ De klanken van MusicXPlosion zowel hard als zacht♪♫ De beste hits door de jaren heen van jazz tot dance en van rock tot pop♪♫ Jouw verzoekjes zijn welkom bij de live DJ's maar ook tijdens de Non-Stop♪♫ Elke song een feest, elke beat een knal♪♫ Internet radio MusicXPlosion bovenal!♪♫ Luister mee, beter ga je echt niet vinden dus maak je geen illusie♪♫ Zet het volume van MusicXPlosion maar snel op standje burenruzie♪♫
14 37

Vul het onderstaande formulier in om te rapporteren over account 1628709225:

Selecteer de reden voor rapportage:
De in de lijst vermelde button werkt niet.
De link naar de website werkt niet.
De website speelt vals. (Geef details in onderstaand veld!)
De website staat in een foute categorie.

Opmerking: Er komen veel rapportages binnen over "Groups" sites die in de Top 100 NL "Clubs" categorie staan. De "Clubs" categorie is in tegenstelling tot wat velen denken niet alleen bedoeld voor Clubs.nl pagina's, maar voor alle "Community" sites. Ook Groups horen daarmee dus thuis in de "Clubs" categorie.

Andere reden (Geef details in onderstaand veld!)

Uw e-mail adres:

Geef in het onderstaande veld eventuele opmerkingen en/of toevoegingen:

Let op: Met meldingen als "dit aantal stemmen is onmogelijk" of "deze site speelt vals" kan niets worden gedaan wanneer er geen geldig bewijsmateriaal wordt gegeven. Plaats alleen een rapportage wanneer u beschikt over screenshots of links naar pagina's waarop misstanden staan.Typ uit veiligheidsoverwegingen de onderstaande code over in het tekstvak:
ORXEE

Klik hier om terug te gaan naar de vorige pagina.

Copyright © 2002-2024 Japsen.nl