Iedere website mag deelnemen aan de Top 100 NL, er zijn echter enkele regels waarvan iedere deelnemer zich bewust moet zijn.

  • Uw site dient in de juiste categorie te worden aangemeld. Sites met adult-content mogen alleen worden aangemeld in de erotiek-categorie.
  • Om stemmen te krijgen moet u een link-code op uw site plaatsen, deze dient te worden geplaatst op de site waarmee u zich aanmeldt!
  • Cheaten is verboden, sites die worden betrapt op het genereren van fake hits naar hun stem-url worden zonder waarschuwing verwijderd.
  • Om in de toplijst en zoekmachine te worden vermeld dient uw website wekelijks minimaal 1 unieke klik te leveren via de te plaatsen link-code.
  • Uw website dient iedere maand minimaal 1 unieke klik te leveren naar de toplijst. Indien dit niet gehaald wordt, zal het account als inactief worden gezien en automatisch worden verwijderd. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail.
  • Wij respecteren uw privacy, gevoelige gegevens zoals uw email-adres en wachtwoord zullen niet aan derden worden verstrekt.
Bij overtreding van deze regels, of in speciale gevallen, zal door de webmaster van Top 100 NL de te ondernemen actie worden bepaald. Over deze actie kan niet worden gecorrespondeerd.

Vul het volgende formulier in om uw site aan te melden bij de Top 100 NL:

Site titel:
Categorie:
Site URL:
Button URL:*
Site beschrijving:
Uw e-mail adres:
Wachtwoord:


* = Laat dit vak leeg wanneer u geen button heeft, een button is 88x31 pixels.

Copyright © 2002-2023 Japsen.nl